hoboblues.blogg.se

vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.

Publicerad 2013-08-29 18:16:00 i hej,

några bilder från that time vi drog på krogrunda trots att det nästintill är omöjligt för en 18-åring i UÅ, vi klarar det dock för vi e så coola :P Lol eller hehe.. Vi drack även folle på en bänk, åt korv på en toa, klottrade på scharinska med ett läppstift. Sånt man gör vettni. Kvällen gick i håkan-tema som så bör eftersom det liksom inte kan gå fel då.

*partyrockers in the house*

Publicerad 2013-08-28 13:57:00 i hej,

Hej hörrni vad hände igår ens??? Det började med världens bästa gamla klassisar på båten *lugn kväll med cheyerna* typ och slutade mellan två studenter i kallingar på ålidhem............... Däremellan misslyckades jag/moa/sandra/nån dude att komma in på Rex, vi storshoppade korv & cigg på statiol, jag blev skjutsad av en kille från Trosa mot efterfest men eftersom att han endast varit i Umeyot två dar och eftersom att jag var full och har det lokalsinne jag har (he-he) så tappade vi bort oss från gänget lol. Hittade ålidhems centrum efter typ 1h irrande bland ålidhems 1 miljon exakt likadana hus hähä och gick då upp för att EftErfeSta. det hela eskalerade ganska snabbt till sleepovahparty, fem pers i en 90's säng e väl inge könstigt liksom. Klockan fem räddade moa oss från misär och vi smög ut från läggan and never looked back<3 kom hem klockan 06.00 fräsh som en nyponros, haha alltså varför gör vi alltid sånt här. hade kul iaf!!!
peace out
 
 

men kärlek har svikit mig allt för många gånger och jag vill ha dig

Publicerad 2013-08-26 19:08:58 i hej,

 
ytterst charmiga fyllekärleksbilder på mig och junkfood någon av de lite för många gånger jag druckit lite för mycket, blivit lite för full och ätit lite för mycket pommes. för jag går ut hela tiden men blir mest förvirrad för jag är så less på att ragga lol. Jag har ju lärt mig av allt det här att saker bara tar slut och det passar mig inte alls eftersom jag så lätt faller. Vill ha något nytt något annorlunda något som känns, ba lifta till berlin eller paris eller göteborg, fly med en enkelbiljett och se om jag överlever, ta hål i öronen för det har jag aldrig gjort hähä you only live once vare va. Umeå I love you but you're bringing me down :'[[

gotta work on my swing gotta do my own thing

Publicerad 2013-08-18 10:39:00 i hej,

hej blöggen sen sist vi sågs har jag fått ett jobb och sagt upp mig och druckit vitt vin druckit rött vin druckit rosévin druckit öl druckit dirty banana druckit cider, ja ni fattar. Jag har fått nya vänner jag har hånglat jag har ätit tripple cheese på max jag har bazat jag har varit full jag har varit dum jag har varit snäll jag har dagen-efter-dejtat jag har bränt 2000 spänn på 2 veckor. Bra jobbat jag vet:-) En miljon andra saker har också hänt pga livet är bäst fnissfniss & betyder detta att jag bloggar igen??

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela